Uncategorized

Sierlijke wimpers

Wil jij sierlijke lange wimpers zonder dat je een wimperkruller nodig hebt of lash extensions. Dan ben je hier op het juiste adres, want wij hebben de allerbeste mascara’s voor jou uitgekozen die we uitgebreid gaan omschreven in deze blog! Ontdek snel welke mascara bij jouw past!

Kiko Green Me
Heb jij van nature al lange wimpers, maar heb je iets minder volume? Dan is deze mascara perfect voor jou! De Green Me mascara van Kiko geeft een krachtige volume boost aan jouw wimpers door het brede borsteltje. Ook is deze mascara zeer speciaal door andere kenmerken. Zo bestaat het onder andere uit 99% natuurlijke ingrediënten, dus je bent ook goed bezig voor het milieu als je deze mascara aanschaft! Daarnaast is het ook een goede vervanging voor je wimperkruller, want het is lekker vloeibaar en dit zorgt ervoor dat je wimpers op een unieke wijze krullen!

Too Faced mascara
Wil jij het alles in één pakket, dus lange,volle en krullende wimpers? Dan moet jij zeker de mascara van Too Faced halen! Deze mascara is al heel populair onder vele bekende beauty vloggers. En wij begrijpen dat helemaal, want het speciale borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers na één laag al een extra boost krijgen! Ook is de mascara vrij van schadelijke ingrediënten, zoals parabenen, sulfaten, siliconen en nog veel meer! Klinkt super toch?

Clinique mascara
Onze laatste topper is van het welbekende merk Clinique! Deze mascara verlengt je wimpers enorm veel. Het is geen waterproof mascara, maar de regen of tranen verpesten je wimpers niet. Ook kun je het weer makkelijk afhalen met warm water. Daarnaast is het ook nog eens geschikt voor huidtypes en blijft de mascara 24 uur netjes zitten op je wimpers.

Waar koop ik deze mascara’s?
We hopen dat je door middel van deze blog de ideale mascara voor jouw hebt gevonden. De mascara van Kiko kun je eenvoudig bestellen op kiko.com en de andere 2 op douglas.nl         

Dit vind je misschien ook leuk...