Uncategorized

Rituals beauty

Ben jij toe aan nieuwe skincare producten? Dan moet je zeker eens even kijken naar de skincare lijn van Rituals! In deze blogs zetten we onze favoriete items op een rijtje. Wellicht zie jij iets waar jouw huid behoefte aan heeft! Lees vooral verder en ontdek de prachtige producten van Rituals.

Rituals anti-ageing
Wil jij een goede anti-ageing crème, maar zie jij door de ruime keus de bomen door het bos even niet meer? Wij helpen je hieruit! De Rituals anti-ageing crème is gemaakt van eco-vriendelijke producten, dus het is ook nog eens milieuvriendelijk. Daarnaast bevat het ook saffraanbloem en heilige lotus die jouw huid weer helemaal doen glanzen en stralen. Verder is de crème goed voor de elasticiteit van je huid. En beschermt het ook tegen externe invloeden.

The Rituals Namaste
Op zoek naar een goede gezichtsscrub dan moet je de skin brightening van Rituals zeker hebben in jouw skincare routine. Deze gezichtsscrub reinigd jouw huid intensief en dankzij de bamboe deeltjes die in het product zitten wordt jouw huid ook nog eens egaal en zijdezacht. Het is zeker handig om dit 1 of 2 keer per week toe te passen op jouw huid, zodat het weer helemaal straalt!

The Rituals lip scrub
Heb jij last van droge lippen dan moet je zeker de lip scrub van Rituals aanschaffen. Dit product zorgt ervoor dat je lippen gelijk zijdezacht worden. Ook is het ideaal om te gebruiken voordat je, bijvoorbeeld lippenstift of lipgloss gebruikt. Daarnaast heeft het ook een super lekkere granaatappel geur en bevat het ook nog eens vitamine E.

Rituals favorieten
Dit waren alweer onze favorieten! Ben jij ook zo benieuwd hoe deze producten voor jouw werken dan raad ik je zeker aan om één van deze gelijk te kopen. Je kunt uiteraard eenvoudig bestellen op rituals.com of naar een Rituals shop gaan die bij jouw in de buurt ligt!

Dit vind je misschien ook leuk...