Uncategorized

Nagelkleur trends

Het is altijd leuk om je nagels een vrolijk kleurtje te geven! In deze blogs delen wij de populairste kleuren voor nagels in 2022, zodat jij gelijk trendy het jaar start. Doe je inspiratie op en ontdek met welke kleuren jij zeker moet experimenten voor je nagels!

Witte nagels
Dit is een klassieke, maar witte nagellak blijft ideaal als jij een frisse look wilt. De kleur is makkelijk te combineren met je outfits, maar wij vinden witte nagels het beste passen bij een nette outfit. Hierbij kun je, bijvoorbeeld denken aan een oversized blazer pak of een strakke jurk. Met wit kun je nooit misgaan!

Zwarte nagels
Hou jij niet zoveel van netjes en ga je liever voor een stoere look? Dan moet jij je nagels zeker een keertje zwart lakken. Het is niet iets wat je nog vaak ziet, maar het begint wel steeds populairder te worden. Wij kunnen je er in ieder geval van verzekeren dat zwarte nagels zeker tot de trends van volgend jaar zullen behoren! Je zwarte nagels kun je het beste combineren met stoere item, zoals een bikerjack met een latex legging!

Paarse nagels
Wil jij echt uitstralen dat je een creatieveling bent? De kleur paars staat voor creativiteit en daarom zou je dan zeker eens je nagels paars moeten lakken! Dit vrolijke kleurtje kun je combineren met ondere andere roze en blauw leuk om toe te passen bij je outfit!

Waar koop ik de beste nagellak?
Dit waren alweer onze top 3 favoriete kleuren. We hopen dat je een kleur hebt kunnen vinden die perfect bij jouw past. Ook is wel eens leuk om wat anders uit te proberen dan normaal gesproken! De beste nagellak kun je gewoon kopen bij een Kruidvat bij jouw in de buurt! Natuurlijk kun je ook op andere beauty webshops bestellen, zoals de Douglas of ICI Paris.

Dit vind je misschien ook leuk...