Uncategorized

Lekkerste geuren

Ben jij helemaal gek op parfum? Dan moet je zeker verder blijven lezen! In deze blog delen we namelijk onze favoriete geurtjes waardoor jij een verrukkelijke geur achterlaat! Of misschien zie jij wel een parfum die je als cadeau kan geven aan jouw vriend of vriendin. Ontdek het allemaal zelf!

Dior Sauvage
De Dior Sauvage parfum heeft een zeer sterke geur en staat zeker op nummer 1 van onze lijst. Deze parfum is ideaal voor als jij behoefte hebt aan een fris gevoel! De unieke ingrediënten van het product zijn onder andere Sandelhout. Dit is afkomstig uit Sri Lanka en is het is ook nog eens zeer zeldzaam. Dit maak de Dior Sauvage dan ook anders dan andere geuren!

SÌ Passione
Wil jij een echt vrouwelijke geur? Dan moet je zeker de SÌ Passione aanschaffen! Deze heerlijke parfum laat een intense fruitige geur achter en je blijft het heel lang ruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de geur heel snel vervaagd, want ondanks dat het een vrij zoete geur heeft is het ook nog steeds super sterk! Als jij je vrouwelijkheid door je geur wilt laten stralen dan is de SÌ Passione zeker iets voor jou!

Lady million
Onze laatste afsluiter is de lady million van de welbekende Paco Rabanne. Dit is een fris en fruitige parfum voor vrouwen. De parfum is verpakt in een prachtige gouden diamant, dus het is ook een echte eyecatcher. Dit geurtje is ook zeker ideaal voor dagelijks gebruik en is dan ook onmisbaar in jouw parfum collectie!

Waar koop ik deze geurtjes
Dit waren alweer onze favoriete geurtjes en we hopen dat jij er iets aan hebt gehad of juist inspiratie hebt gekregen voor een cadeautje! Hoe dan ook deze parfums moet je zeker hebben in jouw collectie! Vraag jij je ook af waar je deze musthaves kunt kopen? Je kunt ze eenvoudig bestellen op de website van Douglas of ICI Paris of even langsgaan naar de winkels zelf!

Dit vind je misschien ook leuk...