Uncategorized

Eyeliner trends van 2022

Ben jij ook helemaal gek op eyeliner? Dan moet je deze blogs zeker verder blijven lezen. Hierin delen we namelijk de kleuren die volgend jaar super hip zullen zijn voor eyeliner looks! Wil jij inspiratie doen voor je nieuwe eye makeup looks dan kun je het allemaal hier ontdekken.

Witte eyeliner
De witte eyeliner was al een echte liefhebber onder veel meiden in 2021, maar volgend jaar zal dit echt uitbloeien naar de trend van het jaar. Het laat je ogen er echt uitspringen en het geeft je een frisse look! Ook is makkelijk toe te passen bij meerdere make-up looks en daarom dus ideaal om eens een keer uit te proberen!

Bruine eyeliner
Wil jij een echte warme look creëren dan is het zeker een aanrader om eens te experimenten met bruine eyeliner in plaats van de standaard zwarte eyeliner. Het geeft je ogen een zachtere uitstraling en het matcht beter met andere bruintinten, zoals beige of crème kleur. Ook is het ideale kleur die past bij de herfst!

Rode eyeliner
Als jij voor een gewaagde make-up look gaat dan moet je zeker kiezen voor rode eyeliner! Dit is perfect voor bij een donkere smokey-eye of juist bij lichtere kleuren, zodat de rode lijn op je ogen een echte eyecatcher is. Ook is dit leuk om eens op te doen voor op de kerstdagen.

Waar koop ik de mooiste eyeliners?
Dit waren alweer de top 3 trends die jij zeker moet toepassen in jouw eerstvolgende make-up looks. Voor bijvoorbeeld op de feestdagen of gewoon, omdat je zin hebt om te experimenteren met iets nieuws. Deze unieke kleuren voor eyeliner zijn eenvoudig te vinden bij webshops, zoals de kiko.com. Ook kun je natuurlijk even kijken bij de Douglas of ICI Paris bij jouw in de buurt of op de webshop! 

Dit vind je misschien ook leuk...