Uncategorized

De mooiste oogschaduw pallets

Ben jij echt helemaal gek op oogschaduw en experimenteer jij hier graag mee? Dan heb ik goed nieuws voor je, want in deze blog delen we oogschaduw paletts met de mooiste kleuren die jij zeker in je collectie moet hebben! Lees verder en ontdek het allemaal zelf

NYX ultimate
Hou jij van bruine warme kleuren dan moet je zeker de warm neutrals pallete hebben van NYX ultimate. Deze prachtige palet heeft 16 verschillende kleuren waaronder bruin, goud, beige en creme kleur. Je kan met deze kleurtjes een prachtige smokey eye creëren of juist een hele zachte look. Ook heb keus uit mat of glanzend en ze sluiten allemaal mooi op elkaar aan!

Pink palette
Deze palet genaamd de Pink Religion Artistry is geproduceerd door de enige echte beauty goeroe Jeffree Star, zoals de naam al verklapt beschikt deze set over de mooiste roze tinten! De oogschaduwpalet is rijk aan 18 verschillende felle kleuren die jouw ogen een vrolijke uitstraling geven. Ook is de palet veganistisch en, dus diervriendelijk. De oogschaduws zijn sterk gepigmenteerd, dus het zal voor de lange duur stralen op jouw ogen!

Morphe palette
Wil jij een oogschaduw palette die beschikt over alle kleuren van de regenboog? Dan kan de 35D palette van Morphe zeker niet ontbreken binnen jouw oogschaduw collectie. Dit pareltje beschikt over liefst 35 verschillende kleuren, dus je kan er dus een hoop mee! Ook hebben alle kleuren een prachtige matte finish en blijven ze super lang goed zitten op je ogen! Voor de echte creatievelingen is deze palette zeker heel handig om aan te schaffen!

Waar koop ik deze oogschaduw palets?
Als allereerst hopen we natuurlijk dat je iets aan deze blog hebt gehad en de perfecte oogschaduw palet voor jezelf of voor een vriendin hebt gevonden, want deze drie zijn het zeker waard om te kopen! Alle genoemde pallets zijn gemakkelijk te bestellen via diverse webshops, zoals de Douglas of de ICI Paris! Wij wensen je alvast veel plezier hiermee!       
  

Dit vind je misschien ook leuk...