Uncategorized

De beste stijltangen

Ben jij even toe aan een break van je krullen, maar heb jij geen goede stijltang of wil je juist gewoon een nieuwe. In deze blog delen we de beste stijltangen die jouw haar zo min mogelijk beschadigen, maar je krullen wel omtoveren tot silky straight hair! Lees verder en wie weet vind jij wel de ideale stijltang!

Remington Hydraluxe pro
We starten natuurlijk met de nummer 1! In dit geval is dit de Remington hydraluxe pro. Deze bijzondere stoomstijltang beschikt over de nieuwste technologieën die je haar compleet beschermen tegen de hitte, want je wil je natuurlijke krullen zeker niet beschadigen. Zo wordt er nevel door je haar verspreid tijdens het stijlen door de ingebouwde hydracare mist-technologie. Dit zorgt ervoor dat je haren extra worden gehydrateerd, dus het verzorgt ook nog eens. Ook  betekent dit dat je je haren kan stijlen op de laagste temperatuur in dit geval is dat 170 graden en hetzelfde resultaat kan boeken wanneer je op een andere stijltang op het hoogst stijlt, dus 230 graden! Deze stijltang is ideaal als jij jouw haren regelmatig stijlt!

Chi G2
De populaire Chi stijltang die bekend is in vele kapperszaken is een multifunctionele stijltang, want je kan er mee stijlen, maar je kan er ook prachtige krullen mee maken! Verder bestaat het uit een keramische technologie waarmee je extra bescherming krijgt tijdens het stijlen van je haar. Ook is het gebruiken voor verschillende haartypes, dus dun of dik haar. Elke haarsoort kan hiermee overweg!

Waar koop ik deze stijltangen?
Dit waren alweer de twee beste stijltangen die het beste over hebben voor je haar en ook nog eens voldoende bescherming bieden tegen hitte. Natuurlijk is het wel belangrijk om ten alle tijden een hitte-spray te gebruiken. Wij hopen dat één van deze stijltangen aansluiten op jouw wensen en behoeften. Ze zijn allebei eenvoudig te bestellen op Bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk...