Uncategorized

De beste krultangen

Wil jij een keer wat anders doen met jouw stijle haren? Dan moet je zeker even verder blijven lezen, want in deze blog staan de beste krultangen die jij kan hebben! Super leuk om aan te schaffen voor de feestdagen. Ben jij ook zo benieuwd welke krultang bij jouw past? Ontdek het hier!

Babyliss krultang
De krultang van het welbekende merk Babyliss maakt je haren zijdezacht en super glad. Ook geeft het je krullen meer volume doordat het een satin touch couting heeft. Ook heeft deze mooie krultang 10 temperaturen en wordt het ook snel warm, dus je hoeft niet lang te wachten! Ook kun je deze krultang prima gebruiken op geverfd haar!

Max Pro
Deze krultang beschikt over een speciale keramische staaf die je haar extra beschermd tegen hitte-beschadiging. Ook zorgt deze staaf ervoor dat je je haren extra makkelijk kunt krullen, want hij krult bij één plukje al binnen 3 seconden. Daarnaast is geschikt voor elke haartype, dus van dun fijn haar tot aan super dik haar iedereen kan gebruiken maken van deze geweldige krultang!

Remington
In de vorige blog heb je misschien gelezen dat Remington beschikt over een super bijzondere stijltang, maar ze hebben ook fantastische krultangen! De Ci95 Pearl van Remington is multifunctioneel, want je kan er diverse soorten krullen mee maken. Denk maar aan beach waves, losse en strakke krullen! Ook deze krultang heeft keramische kenmerken die het haar extra bescherming geeft tegen hitte. Daarnaast warmt de krultang op binnen 30 seconden tot de gewenste temperatuur en je haar blijft lang in model zitten!

Waar koop ik deze krultangen?
Wij hopen dat jij de ideale krultang voor jouw hebt gevonden tussen deze blog! Wel adviseren wij altijd om bij styling tools een hitte-beschermende spray te gebruiken voor extra protectie. Alle bovengenoemde krultangen zijn eenvoudig te bestellen bij bol.com.   

Dit vind je misschien ook leuk...