Uncategorized

De beste beauty producten

Ben jij een echte beauty-lover? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij hebben de beste beautyproducten voor jouw op een rijtje gezet. Van de mooiste nagellak tot aan de prachtigste oogschaduws! Ben jij ook zo benieuwd welke merken hierbij behoren. Lees dan vooral verder en ontdek het zelf!

Mac foundation
Het welbekende merk Mac is natuurlijk een favoriet onder veel meiden. Maar de foundation van Mac is toch wel echt de winnaar. Het heeft namelijk een prachtige matte touch en het is uiteraard ook nog eens super dekkend! Daarnaast ziet de foundation er super natuurlijk uit op de huid en blijft het wel 8 uur lang op de dag zitten! Het bevat ook ingrediënten die verzorgend zijn voor de huid! Klinkt ideaal toch?

Anastasia Beverly Hills
Wil jij je gezicht nog beter contouren dan moet je zeker de Anastasia Beverly Hills contour kit aanschaffen! Deze prachtige palet heeft 6 verschillende kleuren en is beschikbaar voor de lichte en donkere huid, want je hebt een een light to medium kit en een medium to tan kit. Hiermee kun jij je prachtige jukbeenderen, neus en kaaklijn nog mooier accentueren!

NYX lipsticks
NYX heeft de mooiste matte lipsticks in diverse kleuren, zoals warm up, pink hit, strapps off en nog veel meer, dus je hebt een ruime keus! Ook zijn alle lipproducten van de Lip Lingerie XXL Matte Liquid collectie vegan. De lipsticks zijn mooi vloeibaar en zorgen voor een gladde finishing. Ook is belangrijk om te weten dat deze lipsticks niet afvegen voor maximaal 16 uur!  

Waar koop ik deze favorieten
Dit waren onze top 3 favorieten. We hopen dat je een product hebt gevonden waarin jij geïnteresseerd bent, want Mac, Anastasia Beverly Hills en NYX kunnen zeker niet ontbreken binnen jouw make-up stash. Alle bovengenoemde producten kun je eenvoudig bestellen op douglas.nl of je kunt gewoon even langsgaan bij een Douglas bij jouw in de buurt!     

Dit vind je misschien ook leuk...