Uncategorized

Beste foundations

Ben jij op zoek naar een foundation die voldoende dekking geeft, maar tegelijkertijd ook natuurlijk oogt? Dan is het zeker handig om verder te blijven lezen, want in deze blog lees je welke foundations aan deze behoefte voldoen! En wie weet kom jij wel een foundation tegen die je echt wilt aanschaffen!

Chanel foundation
Wil jij een foundation die je amper aanvoelt op jouw huid? Dan moet je de foundation van Chanel zeker hebben! De superzachte formule zorgt ervoor dat dit product niet zwaar aanvoelt op de huid. Ook is deze foundation perfect voor de basis van een natuurlijke make-up look, want het geef je huid een egale en vooral een gladde uitstraling! Het is dan ook zeker ideaal voor dagelijks gebruik.

NYX foundation
Wauw! Een waterproof foundation die ook nog eens een goede pigmentatie heeft? Natuurlijk hebben we het over de NYX can’t stop, won’t stop foundation. Dit product zorgt voor volledige dekking en heeft een matte finish. Ook is het lekker vloeibaar, zodat je het makkelijk kunt aanbrengen. De foundation is beschikbaar in maar liefst 45 kleuren en het is geschikt voor diverse huidtypes, zoals: droge, vette of een gecombineerde huid.

La Mer foundation
De foundations van het chique merk La Mer zijn zeer geschikt als je wilt dat de foundation voor een langere tijd op je huid blijft zitten. Ook werkt de foundation heel erg hydraterend en accentueert het jouw natuurlijke huid. Je hebt een ruime keus bij de La Mer foundations, want er zijn maar liefst 28 tinten!

Waar koop ik deze foundations
Dit waren alweer onze favoriete foundations die zeker niet mogen ontbreken bij jouw! We hopen dat je door middel van deze blog een favoriete hebt kunnen vinden die goed aansluit op jouw specifieke wensen en behoeften. Alle bovengenoemde foundations kun je bestellen bij de Douglas of Ici Paris. Natuurlijk kun je ook nog even langsgaan bij de winkels zelf en de foundations testen als je dat fijner vindt!   

Dit vind je misschien ook leuk...